Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Акція WorldCleanupDay: «Всесвітнє прибирання»

Дата: 06.08.2018 14:10
Кількість переглядів: 226

Давай повернемо Землі

Фото без описуВсі веселкові кольори,

Надію, віру і любов,

День, щоб до радості прийшов!

 

Ми, члени екологічної агітбригади «Пролісок» Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та члени Всеукраїнської екологічної варти, вирішили долучитися до акції WorldCleanupDay: «Всесвітнє прибирання», яка буде проведена 15 вересня 2018 року.

Світове прибирання почнеться 15 вересня 2018 року о 10 годині ранку в Новій Зеландії, пройде крізь 24 часові пояси і завершиться через 36 годин на Гавайських островах.

Мільярди тон сміття потрапляють в навколишнє середовище кожного року, але ми зможемо змінити це – зробити світ чистим разом!

WorldCleanupDay – це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити суспільство, як кожен може робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації. Працювати наодинці - не ефективно, тому зроблено заклик до дій та прибирання планети в один день.

Для прибирання ми обрали головну локацію – територія навколо ставка «Багачанський». Запрошуємо долучатися до акції Всесвітнього прибирання небайдужих та екологічно свідомих мешканців громади та 15 вересня о 10 годині ранку разом з нами прийти на місце прибирання.

 

«Не питай, що твоя Батьківщина зробила для тебе,-

 замислись, що ти можеш зробити для неї.»

Джон Кеннеді

 

 

 

 

РОЗРАХОВУЄМО НА ВАШУ ПІДТРИМКУ

 

Координатор акцїі в Покровськобагачанській ОТГ –

Галина Василівна Красножон


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua