Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

 «Електронний кабінет роботодавця»

Дата: 03.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 112

Змінюється світ, змінюємось і ми. Так і діджиталізація сервісів стала вже звичною справою. Наразі вона сприймається користувачами як ознака зручності й доступності послуг, виявлення до них лояльності та турботи. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до потенційних клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

Згідно з останніми соціологічними дослідженнями* 5% населення хоча б раз скористалися адміністративними послугами он-лайн. Найбільш популярними серед респондентів виявилися цифрові сервіси таких державних установ:

  • Міністерства соціальної політики ( 47,4% респондентів)
  • Міністерства юстиції (30,3% респондентів)
  • Державної фіскальної служби (22,6% респондентів).

Державна служба зайнятості на своєму сайті https://www.dcz.gov.ua/ також надає громадянам можливість самообслуговування та швидкого пошуку необхідної інформації з питань зайнятості: вакансій та резюме по всій Україні, подання звітності, реєстрації на прийом до фахівців, профорієнтаційне  тестування  тощо. В залежності від потреб клієнта, доступні такі корисні дистанційні он-лайн-сервіси як «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», «Електронна черга», профорієнтаційна платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».  

 «Електронний кабінет роботодавця»  передбачає:

      • подання звітності до центру зайнятості в режимі он-лайн,
      • перегляд стану укомплектування заявлених вакансій та кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу,
      • моніторинг договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру та працевлаштування після професійного навчання,
      • самостійний пошук актуальних резюме шукачів роботи та інше.

«Електронний кабінет безробітного»  дає змогу зареєстрованому безробітному :

      • створити власне резюме;
      • здійснити підбір роботи;
      • ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість;
      • дізнатися про можливість професійного навчання;
      • отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю;
      • переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості;
      • дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили.

«Електронна черга» дозволяє, не виходячи із дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд, записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості України. Якщо особа успішно пройшла  реєстрацію, їй потрібно просто в зазначені дату і час звернутися до відповідного центру зайнятості, маючі при собі документи, необхідні для вирішення питання.

 «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» онлайн-платформа профорієнтації та розвитку кар’єри стане у нагоді тим, хто потребує допомоги у вирішенні таких питань як:

      • вибор або зміна професії;
      • побудова свого кар’єрного шляху;
      • визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей.

Для зручності своїх клієнтів, служба зайнятості представлена також в найпопулярніший на сьогодні соціальній мережі Facebook. До речі, на сторінці Полтавського обласного центру зайнятості у  Facebook можна ознайомитись з новинами служби та отримати цікаву інформацію.

  Facebook Jobs - додаток з пошуку роботи. Ви можете самостійно обирати регіон пошуку вакансій та категорію. Цей додаток дозволяє одразу переглядати профіль роботодавця та швидко надсилати йому свої дані.

Не обминула увагою служба зайнятості і популярний відеохостинг YouTube. На каналі служби є можливість переглянути Відеорезюме та Відеовакансії. А всім зацікавленим в поширенні власної інформації в даному форматі, радимо звернутися до найблищого до вас центру зайнятості. Його фахівців допоможуть у створенні відеороліка та розміщенні його на YouTube-каналі служби.

Звертайтесь до служби зайнятості! Ми допоможемо вам заявити про себе, знайти цікаву роботу або потрібних працівників!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua