Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Важлива інформація для осіб з інвалідністю!

Дата: 17.02.2020 15:51
Кількість переглядів: 106

Важлива інформація для осіб з інвалідністю!

Розпочато реєстрацію на курси, де можна здобути професію програміста.

 

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією „Прометеус” та Асоціацією „Інформаційні технології України” (далі - Асоціація) підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект „Ти можеш усе! Можливості безмежні” (далі - Проект).

Меморандум підписано з метою об'єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.

Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України. Ознайомитись з проектом можна за посиланням https://education.msp.gov.ua/.

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проекті відбуватиметься з 5 лютого 2020 року (https://prometheus.org.ua/you-can-everything/). На сторінці детального опису курсу, що відкриється, натиснути у верхній частині на кнопку ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА КУРС. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов'язкові курси і за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень - на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Під час навчання можливо користуватись розділом ОБГОВОРЕННЯ. У цьому розділі можна ставити питання менторам, викладачам, які залучені до підтримки осіб з інвалідністю під час навчального процесу.

За результатами пройдених курсів та  успішно складеного тестування –будуть отримані сертифікати.

Починаючи з 08 червня 2020 будуть оголошені конкурси на вакантні посади в ІТ компаніях України. При наявності отриманих сертифікатів та довідки про інвалідність особи з інвалідністю зможуть подати свою кандидатуру на участь. 

Інфоргафіка додається.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua