Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Оголошення! Відповідно свят!

Дата: 17.04.2020 10:20
Кількість переглядів: 109

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі Покровськобагачанської об’єднаної територіальної громади згідно ст.29, 30, 32 Закону України ,,Про захист населення від інфекційних хвороб”,  постанови Кабінету Міністрів України від  11 березня 2020 р. № 211 ,,Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), виконавчий комітет сільської ради рекомендує громадянам максимально обмежити пересування та перебування без нагальної потреби в громадських містах у період вихідних і святкових днів (починаючи з 13 год. 00 хв. суботи 18 квітня 2020  року до 06 год. 00 хв. вівторка 21 квітня 2020 року).

Відповідно до протоколу Комісії з питань ТЕБ ІНС Хорольського району № 20 від 16 квітня 2020 року на Хорольський РВ УМВС України в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Управління Служби безпеки України в Полтавській області, Хорольський відділ Лубенської місцевої прокуратури, покладено:

- контроль за виконанням громадянами обмежувальних заходів;

- громадський порядок на території населених пунктів району, в тому числі у релігійних спорудах та на прилеглих до них територіях, місцях поховань, парках, стадіонах, дитячих майданчиків, лісопаркових зонах, прибережних зонах ставків, річок, інших водойм,  та місцях масового перебування людей, особливо у період вихідних і святкових днів.

Відповідно до підпункту 2 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від  11 березня 2020 р. № 211 ,,Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  (зі змінами) рекомендується обмежити доступ громадян до місць поховань на території міських, селищних та сільських кладовищ, а саме переміщення групою осіб у кількості більше ніж дві особи.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua