Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Шановні жителі Покровськобагачанської ОТГ!

Дата: 23.04.2020 10:55
Кількість переглядів: 103

Шановні жителі Покровськобагачанської ОТГ!

Через тиждень після свята Великодня починаються поминальні дні. У народі їх ще називають проводами, гробками, батьківськими суботами, або ж Радоницею. У християнстві вважається, що після Воскресіння Христового душі покійних опускаються на землю.

І ми в ці дні за давнім звичаєм, звикли родиною йти на кладовище аби відвідати тих, кого з нами вже немає.

Проте, цього року, враховуючи карантинні обмеження, кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким - є пріоритетними в нинішніх умовах.

Давайте подумаємо про те, що поруч живуть сотні людей із груп ризику, яких ми можемо наражати на небезпеку.

Тільки спільними зусиллями, залишаючись свідомими та відповідальними, з дотримання всіх вимог ми можемо попередити хворобу та повернутися до звичного життя. І тільки тоді у наступну поминальну дату - Троїцьку поминальну суботу 6 червня, ми разом з рідними зможемо відвідати могили покійних та помолитися за їх душі на кладовищах.

На виконання рекомендацій міністерства охорони  здоров’я України задля  запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, прохання не відвідувати кладовища у поминальні дні, а також обмежити спілкування.  

Забороняється  влаштовувати на кладовищі поминальні застілля!

Поминайте своїх рідних у своїй домашній молитві, вона буде так само почута, як і на кладовищі, бо вони не на землі, а на небі!

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua