Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

«Правовий вісник»

Дата: 05.05.2020 15:16
Кількість переглядів: 93

Вийшов квітневий, тематичний  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 

Шановні друзі, колеги, партнери!

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

Квітневий номер – це тематичний спеціальний випуск видання. У випуску до уваги читачів новини, коментарі, роз’яснення чинного законодавства, що стосуються протидії поширення корона вірусу в Україні.

У рубриці думка експерта консультують очільник Департаменту охорони здоров’я області Віктор Лисак про те ситуація з захворюванням  в регіоні, новації у роботі та як убезпечити себе від захворювання. Очільниця Шевченківського відділу ДРАЦС Тетяна Водяник розповідає про особливості здійснення реєстрації шлюбу в умовах карантину.

Особливості режиму надзвичайного стану та надзвичайної ситуації, захисту прав працівників в умовах карантину, як виплачуються лікарняні, як оформити спадщину в умовах карантину, яка відповідальність передбачена за порушення умов карантину, як заповнити декларацію завдяки урядовим сайтам. Про ці та інші питання консультують фахівці системи БПД області.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут https://docs.google.com/presentation/d/16YQFZm02RR7hfApl6Nr-ih50FPDngZM79e0_Sw0BDc4/mobilepresent?slide=id.g719f28b7aa_2_87.

Приємного читання!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua