Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва  та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 13.10.2020 09:43
Кількість переглядів: 112

Дорога Покровськобагачансько громадо!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва  та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

Нехай щастя, любов, достаток і взаєморозуміння назавжди оселяться у вашому домі. Нехай вам завжди буде куди повернутися, а День українського козацтва запам'ятається як радісний і такий, що викликає гордість!

Щиросердно вітаємо усіх українських козаків зі святом! І бажаємо їх родинам щастя, радості, успіхів, удач та везіння, здоров'я й натхнення! Нехай ваша праця буде плідною! 

Дорогі чоловіки! Вітаю із Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю бути завжди на висоті, підкорювати небувалі вершини, впевнено йти до своєї мрії, залишатися вірними своїм цілям при будь-якому розкладі життя, сподіватися тільки на краще і вірити в свою удачу.

   А також від виконавчого комітету Покровськобагачанської сільської ради, прийміть найщиріші вітання з нагоди Нашого свята — Дня села.

  День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

 У такий радісний день бажаємо  всім жителям села Покровська Багачка процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині. 

Зі святом Вас!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua