Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

Новини

Дата: від до Скинути

Краще спортивне село Покровськобагачанської громади

Краще спортивне село Покровськобагачанської громади

02 червня 2018 року  на стадіоні у селі Покровська Багачка відбулося спортивне свято на Краще спортивне село Покровськобагачанської об’єднаної громади. В змаганнях взяли участь спортсмени з трьох сіл :с.Березняки, с.Покровська Багачка, с.Тарасівка. Змагання відбувалися із 5 видів спорту (міні-футбол, піднімання гирі, перетягування канату, настільний теніс та шашки). За підсумками спортивних змагань міста розподілилися наступним чином:

09:12 07.06.2018

На стадіоні с. Покровська Багачка відбулася фінальна зустріч з футболу на кубок Героя Радянського союзу М.П. Леуцького

На стадіоні с. Покровська Багачка відбулася фінальна зустріч з футболу на кубок Героя Радянського союзу М.П. Леуцького

27 травня 2018 року на стадіоні с. Покровська Багачка відбулася фінальна зустріч з футболу на кубок Героя Радянського союзу М.П. Леуцького, в якому взяли участь команди: ФК "Стандарт" с.Березняки та ФК "Відродження" с.Петракіївка. Кубок здобули футболісти ФК "Відродження".

14:23 29.05.2018

День довкілля в Покровськобагачанській громаді (21.04.2018 р.)

День довкілля в Покровськобагачанській громаді (21.04.2018 р.)

Виконавчий комітет Покровськобагачанської сільської ради Хорольського району Полтавської області висловлює щиру подяку працівникам Покровськобагачанської сільської ради, СВК "Багачанський", ТОВ АФ "Хорольська", комунального підприємства "Господар", Покровськобагачанської і Тарасівської ЗОШ, дошкільних навчальних закладів "Берізка", "Казка","Росинка ", працівникам П-Багачанського, Березняківського, Тарасівського СБК і Єрківського клубу та сільських бібліотек за участь в проведенні Дня довкілля в рамках щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля", який відбувся 21 квітня 2018р.

13:25 23.04.2018

Змагання із зимових видів спорту

Змагання із зимових видів спорту

15 лютого 2018 року, представники Покровськобагачанської ОТГ, прийняли активну участь у змаганнях з зимових видів спорту серед сільських, селищних, районних рад та об’єднаних територіальних громад, які відбулися на гірськолижній базі «Сорочин Яр» с. Стасі Диканського району Полтавської області. Вітаємо з перемогою Оксану Кавалер, яка посіла 2 місце серед жінок, у швидкісному спуску на тюбах!!!!

14:36 16.02.2018

15 лютого — День виводу військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого — День виводу військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

11 лютого 2018р. в Єрківському сільському клубі відбулася зустріч з воїнами-афганцями. Від учасників художньої самодіяльності лунали щирі вітання в адресу героїв, пісні про Афган та спогади про ті страшні події. А всіх тих, хто не повернувся додому живими всі присутні у залі вшанували хвилиною мовчання. Афганістан... Згадаймо бої. Згадаймо загиблих. Шануймо батьків наших рідних. Пониклих В журбі за синочком, що смерть там знайшов... Геройски загинув! У вічність пішов!... Кожному герою-афганцю жителі нашої громади дякують за силу, мужність і міцний характер. Нехай Вам завжди усміхається доля, Несуть тільки радість з собою роки, Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, Збудуться мрії, бажання, думки.

09:07 16.02.2018

У  нашій громаді розпочався процес розробки стратегії розвитку  Покровськобагачанської ОТГ

У нашій громаді розпочався процес розробки стратегії розвитку Покровськобагачанської ОТГ

За підтримки Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону до кінця червня 2018 року відбудуться основні заходи з розробки стратегії Покровськобагачанськоїї ОТГ.

12:40 13.02.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua